Comprare Nexium, acquistare Protonix. Informazioni su mal di pancia rimedi.

Voice Over

Plot Summary / Sinopsis

I-will-not-tell-you-whose voice leads us through three extreme situations that are actually the same… Will you survive?

La voz en off de no-te-digo-quien narra tres situaciones límite que en realidad son la misma… ¿Sobrevivirás?


Short Biography / Nota Biográfica

Martin Rosete shot his first 35mm film, REVOLUTION, at the age of 21 and won more than 50 international awards in film festivals. He studied Audiovisual Communication in Madrid University, Directing actors in Cuba Film School, attended First Talent Campus of Berlin International Film Festival, and an MFA in US. After shooting commercials and more short films he lives in New York from where he is working in his first feature film.

Martín Rosete rodó su primer corto en 35mm, Revolución, a la edad de 21 años, con el que ganó más de 50 premios en festivales internacionales. Ha estudiado Comunicación Audiovisual, Dirección de Actores en la escuela de cine de Cuba, fue invitado al Primer Talent Campus del festival de cine de Berlín, y tiene un Master en cine por la NYFA. Después de rodar más cortos y anuncios, ahora vive en Nueva York y prepara su primer largometraje.


Filmography / Filmografía

  • 2011 Director & Producer Voice Over, Awarded short film.
  • Director Optimum Hispano – Cablevision Commercials
  • 2010 Director & Producer Jose Andres Chef commercials.
  • 2009 Director, Scriptwriter & Producer “BASKET BRONX” 35mm, KAMEL FILMS
  • Co-Founder of the Production Company FULGORAFILMS, based in New York City, USA.
  • 2008 Director & Producer “I WISH” HD, KAMEL FILMS, Short
  • Director & Scriptwriter “PAPER or PLASTIC” 35mm CHARVICK PRODUCTIONS, Short
  • Director & Producer “EL HOMBRE ORQUESTA” 35mm KAMEL FILMS, Short
  • 2007 Director “MENAJE DEL HOGAR”, 35mm Prod. VIVA VIDEO, Commercial
  • Director “TOM-TOM ONE”, HD, CAJA MURCIA, Prod. DOBLEZERO, Commercial
  • Director “MINISTERIO FOMENTO, MELILLA”. Prod. ESPIRAL, Corporate video
  • Director “XTRA” CAJA MURCIA, 35mm Prod. DOBLEZERO, Commercial
  • Director “BODEGAS JAMONES VITRUEGA”, HD, Prod. ESPIRAL, Corporate video
  • Director “MADRID OLIMPIADA 2016”, HD, Prod. BLUR, Commercial
  • Director “CREDITO 5, CAJA MURCIA”. 35mm Prod. DOBLEZERO, Commercial
  • Director “INSTITUTO DE JUVENTUD MURCIA”, Prod. DOBLEZERO, Commercial
  • Director “VIDEO-VIGILANCIA EN JOYERÍAS” Prod. ESPIRAL, Corporate video
  • 2006 Co-Founder of the production company KAMEL FILMS S.L. based in Madrid, Spain
  • Director “CAJAMURCIA” 35mm. Prod. DOBLE ZERO, Commercial
  • Camera Assistant MANGÁPOLIS, Prod. DRIVE, TV program
  • Co-Director feature documentary “REVOLUCIONARIO 63”
  • 2005 Projectionist OMNIPLEX CORK (Ireland)
  • Camera Operator “TÍRAME DE LA LENGUA” Pro. CTP, TV program (TVE Int.)
  • 2004 Director & Scriptwriter “A FALTA DE PAN” 35mm (9 nternational awards)
  • Director and Editor “AIRE” of Mila Saiz. Prod. Louis do Amaral, Video-clip
  • Writer on a cinematographic magazine TRAVELLING
  • 2003 Director “GALAPAGAR CIUDAD DE LOS NIÑOS”, MiniDV, Corporate video
  • 2002 Director, Scriptwriter & Producer “REVOLUCIÓN” 35mm, more than 50 awards worldwide, including VALLADOLID INTERNATIONAL FILM WEEK, Audience Award
  • 2000 ICAA official Spanish Producer with the number F-1518
  • 1999 Director, Scriptwriter & Producer “LOS ASESINOS ESTÁN ENTRE NOSOTROS” Hi8, Short


Awards / Palmarés

  • Premios al Mejor Corto y Mejor Producción en Monaco International Film Festival
  • Mejor Corto Internacional y Mejor Corto Dramático en Humanity International Films Festival (Canadá)
  • Premio Mejor Corto en Shots Cine Fantástico Scifiworld 2012
  • Premio Mejor Corto en Lago Films Festival. Lago Revine (Italia)
  • Premio Mejor Corto en New York City Short Film Festival
  • Premio de la Organización en Milano Film Festival (Italia)
  • Medalla de Bronce en Manhattan Short Film Festival
  • Premio Mejor Corto Narrativo-Acción Real en Chicago International Short Film Festival. Texas (Estados Unidos)
  • Premios Mejor Guión, Mejor Fotografía y Mejor Dirección Artística en Seattle Shorts Films Festival
  • Premio Mejor Corto de Ficción Couch Fest. Watching Short Films in Strangers´house (Islandia)
  • Premio Mejor Cortometraje en One Screen Short Film Festival (Nueva York)
  • Premio Mejor Cortometraje Internacional en Two Short Nights (Phoenix)
  • Segundo Premio en Shot en Red Film Festival (Los Ángeles)
  • Premio a Mejor Director y Mejor Productor en Festival Brasil de Cinema Internacional (Brasil)
  • Premio al Mejor Montaje. Rahway Film Festival (Estados Unidos)
  • Festival Internacional de Gijón, Premio Jurado Joven
  • Almería en Corto, Mejor Proyecto 2011
  • Festival La Fila, Mejor Corto
  • Festival de Lanzarote, Mejor Corto Internacional


Selections / Selecciones

  • Nominado al mejor corto de Ficción en Los Goya 2013
  • Pifan Korea
  • Tribeca Film Festival
  • Los Angeles Film Festival
  • Manhattan Short Film Festival
  • Palm Springs
  • HUMIFF (Canadá)
  • Festival International du Court Métrage à Clermont-Ferrand 2013
 

Trailer

 


Poster

 







 

Technical Notes / Ficha Técnica

  • Titulo/Title:“Voice-Over”
  • Año/Year: 2012
  • Duración/Lenght: 9′ 40"
  • Formato/Format: HD 35mm
  • Pantalla/Screen ratio: 1.1’85
  • Dirección/Director: MARTÍN ROSETE
  • Guión/Screenplay: LUISO BERDEJO
  • Fotografía/Cinematographer: JOSÉ MARTÍN
  • Producción/Production: KAMEL FILMS
  • Productor/Producer: KOLDO ZUAZUA & SEBASTIÁN ÁLVAREZ
  • Música/Music: JOSÉ VILLALOBOS

Technical crew / Equipo técnico

  • Director de Arte/Art Director: RAFA CASTRO
  • Música/Music: JOSÉ VILLALOBOS
  • Montaje/Editor: FERNANDO FRANCO
  • Supervisor de efectos/Effects Supervision: DAVID HERAS
  • Maquillaje FX/Makeup-FX: PEDRO DE DIEGO
  • Productores asociados/Associate Producer: ÁLEX GARGALLO | NURIA LLORET
  • Productor ejecutivo/Executive Producer: GABRIEL OMANIA
  • Director de producción/Line Producer: MIRIAM RUÍZ MATEOS | AARÓN MAYO
  • Ayudante de Dirección/Assistant Director: MANUEL CALVO
  • Vestuario/Costume Designer: MARTA MURILLO

Locations / Localización

  • TENERIFE
    • Parque Nacional del Teide. Tenerife.
    • Aguamansa, La Orotava. Tenerife.
    • Costa de Adeje. Tenerife.
  • ALMERÍA
    • Piscina. Almería.

Cast / Reparto

  • Jonathan David Mellor

Volcano International Productions S.L. | Volcano Films © 2013 | c/ Doctor Marañon, 1 - 38006 Santa Cruz de Tenerife - Islas Canarias - España | +34 922 285 160

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies